Press "Enter" to skip to content

Interviuri de angajare în străinătate Germania, Austria, Olanda, Islanda, Norvegia, Danemarca, Elveția sau Belgia MeisterJob vine la Galați

Distribuie pe:

Începe anul cu un nou loc de muncă în străinătate!


Echipa MeisterJob organizează în luna ianuarie interviuri de angajare pentru ţări precum Germania, Austria, Olanda, Islanda, Norvegia, Danemarca, Elveția sau Belgia.

Fie că ai calificare şi experienţă în domeniu, sau poate nu ai apucat încă să le dobândeşti, dar eşti motivat şi îţi doreşti un loc de muncă ca muncitor necalificat, noi te putem ajuta! Trebuie doar să ai cunoştinţe de limba germană sau engleză şi poţi obţine un loc de muncă stabil și bine plătit.

Sâmbătă, 04.01.2020, în intervalul orar 17:00 – 19:00, vom fi prezenți în Galați, la Hotel Danube Stars (str. Domnească, nr. 13), în sala de conferinţe Viena (etajul I).

Toate ofertele noastre de muncă le poţi găsi aici: https://meisterjob.ro/joburi-disponibile/

MeisterJob nu percepe taxe sau comisioane pentru serviciile de mediere oferite. Vino la interviuri pentru a discuta despre oportunitatea unei angajări în străinătate. Te aşteptăm sâmbătă, 04.01.2020!

Află cum a fost la interviurile de angajare anterioare organizate de noi accesând: https://meisterjob.ro/targ-de-joburi/

Telefon 0040 771 454060

Comentarii

Comentarii

Distribuie pe:

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com